Дуже смачна страва з капусти і рису
від Denzhyttya
25 Березня, 2021
Страва виходить приголомшливо смачною і готується надзвичайно просто. Сподобається тим, хто любить все просте, адже зараз, в спеку, так не хочеться довго перебувати біля плити. До неї не потрібно готувати гарнір, все максимально легко, а для приготування потрібні найдоступніші продукти.
Інгредієнти
- капуста – 500 гр
- рис – 100 гр
- цибуля – 1 шт
- м’ясо – 300 гр
- томатна паста – 1 ст.л
- лавровий лист
- сіль, перець за смаком
- соняшникова олія
Приготування
- М’ясо відварюємо до готовності, а потім нарізаємо невеликими шматочками.
- Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
- На сковороду наливаємо олію, нагріваємо і кладемо цибулю. Обсмажуємо її 4-5 хвилин.
- Капусту дрібно шаткуємо і додаємо до обсмаженої цибулі. Вливаємо до неї трохи води, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 5-7 хвилин (в залежності від вашої капусти). Готові овочі солимо і перчимо до смаку, кладемо лавровий лист і томатну пасту. Все перемішуємо і тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин.
- Через відведений час зверху на овочі насипаємо рис, рівномірно розподіляємо і вливаємо воду так, щоб рис був повністю прикритий.
- Накриваємо кришкою і тушкуємо все разом ще 10-15 хвилин.
- Через відведений час в страву додаємо м’ясо, тушкуємо ще 5 хвилин. Готову страву перемішуємо і подаємо до столу.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua