Дуже смачне варення з кабачків – перевірений роками рецепт
від Denzhyttya
25 Липня, 2021
А ви пробували приготувати варення з кабачків? Ні? Думаю даремно! Воно виходить дуже смачне і мало хто здогадається з чого зроблено. Варення виходить дуже соковитим і надзвичайно цікавим.
Інгредієнти:
- 1 кілограм кабачків
- 800 грам цукру
- 1 лимон
Приготування:
- Кабачки нарізаємо великими шматочками і пропускаємо через м’ясорубку. Якщо в кабачках велике насіння, то його видаляємо.
- Перекладаємо кабачки в каструлю, а потім акуратно відціджуємо зайву рідину.
- Зрізаємо з лимона цедру, а з решти зрізаємо білі частини і нарізаємо шматочками. А потім пропускаємо через м’ясорубку і додаємо до кабачків.
- У каструлю всипаємо цукор і все перемішуємо. Ставимо на плиту і варимо на середньому вогні, періодично перемішуючи, 40 хвилин.
- Варення знімаємо з вогню і розкладаємо по стерилізованим баночкам. Закриваємо кришками і щільно закатуємо.
- Готові баночки вкутуємо в плед і залишаємо до повного охолодження, а потім прибираємо на постійне місце зберігання.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки