Гарячі бутерброди в духовці – відмінний рецепт для початку робочого дня
від Denzhyttya
26 Листопада, 2020
Готуємо гарячі бутерброди в духовці. За смаком вони чимось нагадують всіма улюблену піцу. В якості основи використовуємо скибочки пшеничного батона, для начинки беремо ковбасу, сир і овочі, які нарізаємо дрібними кубиками. Також можна використовувати інший набір продуктів за смаком. Бутерброди готуються дуже швидко, відмінно підійдуть для ситного сніданку. Хліб виходить хрустким і злегка рум’яним, начинка – м’якою і соковитою.
Інгредієнти:
- Батон – 1/2 шт
- Помідори – 1 шт
- Болгарський перець – 1 шт
- Ковбаса варена – 100 г
- Твердий сир – 100 г
- Зелень – 15 г
- Майонез – 2 ст.л
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
Приготування:
- Помідори промийте, наріжте дрібними кубиками, завантажуйте в глибоку ємність. Обов’язково злийте сік, який виділився при нарізці, інакше начинка для бутербродів буде рідкою.
- Ковбасу також наріжте кубиком, додайте до помідорів.
- Болгарський перець почистіть від насіння всередині, обполосніть, м’якоть нарізати квадратиками, закиньте в ємність.
- Твердий сир подрібніть на тертці, додайте в основний склад.
- Зелень промийте, дрібно наріжте, киньте до інших інгредієнтів. Додайте майонез, присипте перцем і сіллю.
- Суміш ретельно перемішайте, щоб майонез огорнув кожен елемент.
- Деко застеліть пергаментним папером. Батон наріжте скибочками однакової товщини, викладіть на деко на відстані один від одного.
- Зверху на шматки батона ложкою викладіть підготовлену начинку, формуючи невеликі гірки. Заготовки завантажте в духовку, заздалегідь прогріту до 200 градусів. Запікайте бутерброди 10-12 хвилин.
- Готові бутерброди подайте на стіл.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки