Готуємо дуже смачні “М’ясні равлики” на незвичайному тісті – гідний конкурент чебурекам: рецепт простенький, а з’їдають миттєво
від Denzhyttya
13 Лютого, 2023
Пропоную приготувати вам ці смачні м’ясні равлики, тут дуже цікаве тісто, готуються швидко! Ви також можете їх заморозити, як напівфабрикати, і готувати в подальшому.
Інгредієнти:
- Сир 5% 250 грам (сухий)
- Яйця 2 шт.
- Олія 20 мл.
- Борошно 260 грам
- Сода 1 ч. л.
- Оцет 9 % 1-2 ст. л.
- Фарш курячий 800 грам
- Сіль, перець за смаком
- Паприка 0,5 ч. л.
- Часник 1-2 зубчика
Приготування:
- Сир розминаємо вилочкою.
- У сир додаємо 2 яйця, олію, 0,5 ч. л. солі і перемішуємо.
- Соду гасимо оцтом, додаємо до сиру і перемішуємо.
- Додаємо борошно і замішуємо тісто спочатку лопаткою, потім руками.
- Готове тісто викладаємо на припилений борошном стіл, можна розгортати на пергаменті або силіконовому килимку (так буде зручніше згортати тісто в рулет).
- Зверху тісто також припилюємо борошном і розгортаємо в пласт, товщиною 0,5 мм.
- Фарш солимо, перчим, додаємо улюблені спеції (я додала паприку і зубчик часнику) і перемішуємо.
- Розподіляємо фарш по тісту, відступаючи 2 – 3 см з кожного боку, щоб можна було згорнути рулет, заліпивши краї.
- Звертаємо в рулет досить щільно.
- Ніж, яким будемо нарізати рулет змащуємо олією. Також олією змащуємо поверхню, на яку будемо складати наші заготовки (щоб вони не прилипали).
- Рулет нарізаємо на шматочки товщиною 2 см. Перед кожним відрізанням шматочка змащуємо ніж олією.
- Змащуємо дно сковорідки олією і обсмажуємо наші заготовки з двох сторін до золотистої скоринки, не доводячи до готовності.
- Обсмажені «Равлики» перекладаємо на деко, вистелене пергаментом. Накриваємо фольгою.
- Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 15-20 хвилин.
Наші соковиті м’ясні равлики готові!
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!
Джерело:
plyashka.com