Грибна солянка на зиму. ЇЇ любить вся сім’я! Дуже- дуже смачно :)

У моїй сім’ї грибну солянку люблять усі! Вікриваєш баночку і просто їси з хлібом. Смакота! А гриби підходять будь-які.

  • 1 кг цибулі,
  • 1 кг моркви,
  • 3 кг капусти,
  • 1 кг відварених грибів,
  • 1 скл. олії без запаху,
  • 10 ст. ложки цукру,
  • 4 ст. ложки солі,
  • 1 скл. томату, або 0,5 соусу
  • 100 мл оцту.

Спосіб приготування

Капусту і цибулю порізати, моркву натерти на крупній тертці . Скласти в каструлю . Додати все (крім оцту), змішати, тушити  30 хв, потім  додати відварені гриби ( краще шампіньйони ) і томатну пасту чи соус і продовжувати тушкувати ще 20 хв .За 5 хв до завершення додати оцет ( можна додати чорного перчику), розкласти у стерильні банки, закрутити. Смакота неймовірна!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: