Гриби по-турецьки фаршировані овочами
від Denzhyttya
1 Лютого, 2021
- Фаршировані печериці робляться дуже швидко (нічого відварювати / обсмажувати не треба) і виходить смачно!
Інгредієнти:
- печериці великі — 4 шт.
- Перець болгарський зелений — 0,5 шт.
- Перець гострий червоний — 2 гр
- Помідори — 1 шт.
- Сир твердий — 25 грамів.
- Олія соняшникова — 1 чайна ложка.
- Петрушка — 6 гілочок.
- Сіль і перець — за смаком.
Приготування:
- Для приготування начинки подрібнюємо помідор.
- Нарізаємо дрібними кубиками перець болгарський.
- Подрібнюємо петрушку і гострий перець.
- Висипаємо овочі в глибоку миску.
- І готуємо гриби. Видаляємо у них ніжки. Чистимо капелюшки всередині і зовні. Ніжки також подрібнюємо.
- Додаємо їх до інших овочів.
- Солимо, перчимо за смаком і вливаємо олію. Все ретельно перемішуємо.
- І начиняємо овочами капелюшки.
- Переносимо в форму для випічки і запікаємо 15 хвилин при температурі 200 С.
- Тим часом натираємо на дрібну тертку сир.
- Посипаємо гриби і запікаємо ще 5-10 хвилин.
Фаршировані гриби готові.
Приємного смаку!
Джерело:
ukr.media
Позначки