Картопляний салат з кількою і вареними яйцями

Картопляний салат з кількою порадує любителів пікантних закусок. Всі інгредієнти в ньому ніби створені бути в одній страві: чудово доповнюють і підкреслюють смак один одного.

В якості заправки для салату пропонуємо використовувати комбінацію гірчиці і рослинного масла, але ви можете пустити в справу і майонез, якщо любите цей соус.

Інгредієнти

  • кілька 250 г
  • картопля 4 шт.
  • яйце 2 шт.
  • огірки солені 2 шт.
  • червона цибуля 1 шт.
  • соняшникова олія 5 ст. л.
  • гірчиця 1 ч. Л.
  • сіль за смаком
  • зелена цибуля за смаком

Приготування

  1. Картоплю відварити в шкірці, яйця зваріть вкуруту. Остудіть і почистіть. Цибулю також почистіть. У кільки видаліть голови, хребти разом з хвостом і нутрощі.килька слабосоленая з картоплею
  2. Підготовлені продукти наріжте кубиками приблизно однакового розміру. Складіть все у глибоку миску.салат з кількою
  3. Соняшникову олію змішайте з гірчицею, посоліть за смаком. Отриманою заправкою полийте салат і перемішайте. Посипте подрібненою зеленою цибулею.картопляний салат

Пікантний салат з кількою – відмінний вибір для сімейної вечері. А ще він доповнить набір закусок на святковому столі. Готуйте з задоволенням і смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: