Королівський салат з буряком і м’ясом. Цей салат не просто здивував, він приголомшив
від Denzhyttya
13 Січня, 2021
Салати з буряком в своїй більшості, всі готують з рибою. Хочу запропонувати вам один з найулюбленіших рецептів м’ясного салату з буряком. Виходить дуже смачно, нічого складного в процесі приготування немає.
Інгредієнти:
- буряк відварений або запечений, 1 шт
- відварне м’ясо яловичини, 600 – 700 г
- цибуля, 1 шт
- горошок, 1 банка
- огірок солоний або маринований, 4 шт
- майонез, сіль, перець
Для маринаду необхідно:
- оцет, 3 ст.л
- вода 100 мл
- цукор, 1 ч.л
Приготування:
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і маринуємо в маринаді (змішавши всі інгредієнти).
- Порада: цибуля беріть будь-яку, але набагато смачніше виходить з червоною.
- М’ясо і буряк ріжемо соломкою.
- Огірки також ріжемо соломкою.
- Цибулю віджимаємо від маринаду.
- Змішуємо всі продукти.
- Заправляємо майонезом до смаку і пробуємо. Якщо необхідно, досоліть салат.
- При подачі посипаємо дрібно різаною зеленою цибулею, можна ще і кропом.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua