Котлети без м’яса. Від м’ясних ніхто не може відрізнити навіть за смаком

Котлети можна готувати із різних продуктів. Сьогодні пропоную рецепт із гречаної каші, просто, доступно та смачно.

Інгредієнти:

  • гречана крупа, 1 склянка;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції;
  • борошно або панірувальні сухарі.

Приготування:

  1. Відварюємо гречку в підсоленій воді, охолоджуємо та подрібнюємо блендером або м’ясорубкою, додаємо яйце, сіль, спеції.
  2. Формуємо котлети, паніруємо в сухарях або борошні та обсмажуємо. Можна трохи протушкувати під кришкою, але відварена гречка, тому додатково тушкувати не варто.
  3. Подавати котлети можна з підливою, різними гарнірами та салатами.
  4. Щоб котлети були ще смачнішими, можна до гречаного фаршу додати обсмажені та подрібнені печериці та відварене куряче м’ясо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: