Курячі крильця по-новому

Завжди виходять вдалими.

Інгредієнти:

  • Крила 1.5 кг,
  • Мед 2 ст. ложки,
  • Соєвий соус 80 мл,
  • Сік 1/4 лимона,
  • Кунжут на прикрасу

Приготування:

  1. Насамперед ми наріжемо крильця. До речі, це не обов’язково робити, просто я люблю, коли кожна фаланга окремо.
  2. Відразу раджу підготувати часник, щоб потім не повертатися до дошки. Просто чистимо його і розчавлює ножем.
  3. Рушаємо смажити крила. Смажте на невеликій кількості. Я вважаю за краще оливкову олію, але в даному рецепти різниці особливо немає. Смажити крила необхідно до красивої скоринки! Як крила посмажаться закидайте часник.Навчу вас готувати курячі крильця по-новомуНавчу вас готувати курячі крильця по-новому
  4. Коли ми обсмажили крила кладемо в них мед, соєвий соус і часник.
  5. Важливо! Якщо ви хочете додати в крила що-небудь гостре (перець чилі, табаско і т.д.), то додавайте разом з часником. Потім заливаємо водою і ставимо на максимальний вогонь!Навчу вас готувати курячі крильця по-новомуНавчу вас готувати курячі крильця по-новому
  6. Зараз почне відбуватися справжнє диво. У міру википання води у нас в сковорідці почне з’являтися ідеальний соус. Приблизно на півдорозі до соусу додайте сік лимона.
    Навчу вас готувати курячі крильця по-новому
  7. У підсумку на сковорідці повинен залишитися густий і смачний соус. Спробуйте його і в разі потреби додайте інгредієнти на свій смак. Ці крила ідеальні і краще рецепта ви не знайдете. Викладаємо на тарілку, поливаємо соусом з сковорідки і посипаємо кунжутом. Навчу вас готувати курячі крильця по-новому

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: