Курячі крильця по-новому
від Denzhyttya
14 Березня, 2021
Завжди виходять вдалими.
Інгредієнти:
- Крила 1.5 кг,
- Мед 2 ст. ложки,
- Соєвий соус 80 мл,
- Сік 1/4 лимона,
- Кунжут на прикрасу
Приготування:
- Насамперед ми наріжемо крильця. До речі, це не обов’язково робити, просто я люблю, коли кожна фаланга окремо.
- Відразу раджу підготувати часник, щоб потім не повертатися до дошки. Просто чистимо його і розчавлює ножем.
- Рушаємо смажити крила. Смажте на невеликій кількості. Я вважаю за краще оливкову олію, але в даному рецепти різниці особливо немає. Смажити крила необхідно до красивої скоринки! Як крила посмажаться закидайте часник.
- Коли ми обсмажили крила кладемо в них мед, соєвий соус і часник.
- Важливо! Якщо ви хочете додати в крила що-небудь гостре (перець чилі, табаско і т.д.), то додавайте разом з часником. Потім заливаємо водою і ставимо на максимальний вогонь!
- Зараз почне відбуватися справжнє диво. У міру википання води у нас в сковорідці почне з’являтися ідеальний соус. Приблизно на півдорозі до соусу додайте сік лимона.
- У підсумку на сковорідці повинен залишитися густий і смачний соус. Спробуйте його і в разі потреби додайте інгредієнти на свій смак. Ці крила ідеальні і краще рецепта ви не знайдете. Викладаємо на тарілку, поливаємо соусом з сковорідки і посипаємо кунжутом.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки