Курячий салат з огірками і горошком
Курячий салат з огірками і горошком – прекрасний салат для сімейного обіду або зустрічі гостей. Зусиль для його приготування вимагає небагато, набір продуктів доступний, а смак виходить досить приємним і свіжим.
Інгредієнти для курячого салату з огірками і горошком
- Курка відварена – 300 г
- Яйця варені – 4 шт.
- Огірок свіжий – 1-2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Горошок консервований – 1 шт.
- Майонез – 150 г
- Сіль – 1 щіпка
- Зелень (за смаком) – 1 пучок
Процес приготування курячого салату з огірками і горошком
На дно глибокого салатника викласти нарізані кубиками огірки. Вони не повинні бути занадто дрібними або великими. Цибулину очистити від лушпиння, дрібно нарізати і додати в салатник до свіжих огірків.
У миску викласти консервований зелений горошок. Попередньо з нього необхідно злити рідину. Яйця очистити від шкаралупи, нарізати кубиками однакового з огірками розміру.
Відварену попередньо курку також нарізати кубиками середнього розміру. Додати в салатник майонез. Можна для початку обмежитися половиною. Можливо, що вам вистачить і цього. Далі додавайте майонез при необхідності після розмішування.
Якщо любите в салатах зелень, то можете сміливо нарізати трохи кропу і зеленої цибулі. З ними салат матиме по-літньому свіжий смак. Тепер необхідно перемішати всю масу і при необхідності посолити.
Готовий салат можна викладати в відповідні тарілки і подавати до столу, прикрасивши скибочками свіжого огірка!