Лінивий бризоль, готую часто на сніданок

Дуже рекомендую цей рецепт, готується дуже просто на відміну від справжніх бризоль, а результат не відрізнити. Продукти доступні всім, начинку можна робити будь-яку – в залежності від того, що є у вашому холодильнику.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Фарш – 100 гр.
  • Молоко – 1 ст.л.
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Чорний перець – за смаком

Для начинки:

  • Шампіньйони – 150 гр.
  • Огірок маринований – 1 шт.
  • Сир тертий – 2 ст.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Гірчиця – 1/2 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Соняшникова олія – 2-3 ст.л.

Приготування:

  1. Спочатку підготуємо начинку.
  2. Шампіньйони 150 грам розріжемо кубиками і обсмажити до золотистого кольору на невеликій кількості олії, в кінці смаження гриби підсолимо.
  3. Маринований огірок нарізаємо кубиками.
  4. У миску кладемо гриби, додаємо огірки, кладемо 1 столову ложку сметани, пропустимо 1 зубчик часнику через прес, додаємо гірчицю половину ч.л.
  5. Все перемішуємо, додаємо 2 ст.л. тертого твердого сиру, пробуємо на сіль якщо потрібно додаємо.Лінивий бризоль, готую їх часто на сніданок
  6. У миску розбиваємо 2 яйця, кладемо 100 грам фаршу, 1 ст.л. молока, 1/3 ч.л. солі, чорний перець і перемішуємо до однорідності, найкраще це робити вінчиком.
    Лінивий бризоль, готую їх часто на сніданок
  7. Розділимо масу на 2 рівні частини, для зручності. На сковорідку наливаємо олію 2 ст.л. і розігріваємо, вливаємо фарш з яйцем, розподіляємо лопаткою по сковорідці і смажимо на середньому вогні під кришкою з двох сторін до золотистого кольору.Лінивий бризоль, готую їх часто на сніданок
  8. Тепер перевертаємо ще раз і на край кладемо половину начинки, прикриваємо другою стороною. Потримаємо на вогні ще секунд 30 і знімаємо з вогню. Смажимо так само саме другий бризоль. Лінивий бризоль, готую їх часто на сніданок

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: