Листковий салат з чорносливом «Нічка»

Листковий салат з чорносливом «Нічка»

Любителям смачно поїсти присвячується!

Інгредієнти

  • відварна куряча грудинка – близько 300 грам
  • сира морква – 2 шт.
  • часник (роздавлений)
  • твердий сир – 150 грам
  • солоний огірок – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 4 шт.
  • відварені яйця – 2-3 шт.
  • рослинна олія
  • майонез
  • чорнослив – 200 грам

Приготування

Салат викладається шарами:

  1. Перший шар: відварна куряча грудинка або свинина – дрібними кубиками близько 300 грам, промазати майонезом;
  2. Другий шар: сиру моркву потерти на крупній тертці, додати роздавлений часник і підсмажити на олії;
  3. Третій шар :розпарити в’ялений чорнослив, потім дрібно нарізати, промазати майонезом;
  4. Четвертий шар: натерти на крупній тертці твердий сир, промазати злегка майонезом;
  5. П’ятий шар :натерти на крупній тертці солоний огірок;
  6. Шостий шар: обсмажену цибулю,
  7. Сьомий шар: натерти на тертці 2-3 яйця, промазати майонезом.

Прикрасити можна зеленою цибулею.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: