Малосольна скумбрія в гарячій олії
від Denzhyttya
17 Серпня, 2021
Малосольна скумбрія у мене ніколи не вдавалася. Я перепробувала різні рецепти, але рибка в який раз виходила жорсткою. Коли я вже залишила свої спроби, сусідка пригостила мене найніжнішою скумбрією. Я відразу запитала рецепт та вже який рік готую тільки так!
Для приготування малосольной скумбрії в маслі вам знадобиться зовсім небагато часу. Весь секрет у тому, щоб оія для маринаду була теплю. Тоді спеції та інші інгредієнти швидше віддадуть смак і запах, а риба швидше просочиться.
Інгредієнти:
- скумбрія 1 шт.
- соняшникова олія 5 ст. л.
- сіль 2,5 ч. Л.
- цукор 1 ч. Л.
- чорний перець (горошком) 12 шт.
- перець духмяний 12 шт.
- коріандр 0,5 ч. Л.
- насіння гірчиці 0,5 ч. Л.
- перець чилі за смаком
- лимонний сік 2 ст. л.
- цибуля 1 шт.
- лавровий лист 2 шт.
Приготування:
- Почистіть, промийте і наріжте порційними шматочками скумбрію.
- Для приготування маринаду змішайте підігріте рослинну олію з усіма іншими інгредієнтами, крім цибулі. Спробуйте суміш і за бажанням досоліть її.
- Залийте шматочки риби маринадом і добре перемішайте.
- Наріжте цибулю півкільцями і помніть її , щоб виділився сік.
- Викладіть в банку рибу і цибулю, чергуючи їх. Не забувайте поливати інгредієнти маринадом.
- Накрийте банку кришкою і відправте в холодильник мінімум на 24 години.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya