Мариновані гриби та крабові палички – чудовий тандем

Готуємо ситний салат з простих продуктів. Салат з крабовими паличками має сотні варіацій.

Основним  компонентом цього салату будуть крабові палички, додаємо до них яйця, овочі та мариновані гриби. Овочі перед цим обсмажуються в олії до м’якості. Мариновані грибочки надають салату кислинку і соковитість. Всі продукти відмінно поєднуються між собою за смаком, після нарізки змішуємо їх між собою і заправляємо майонезом. Салат підходить для святкових заходів, рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 300 г
  • Печериці мариновані – 280 г
  • Яйце куряче – 4 шт
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Майонез – 4 ст.л
  • Сіль – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте необхідні продукти для приготування салату.
  2. Цибулю очистити, нарізати середнім кубиком, обсмажте в олії. Цибуля повинна стати м’якою і напівпрозорою, сильно засмажувати її не потрібно. Після смаження цибулю повністю охолодіть.
  3. Моркву почистіть, натріть на спеціальній тертці з насадкою «морква по-корейськи». Довгі смужки розріжте на кілька частин. Моркву обсмажте в олії окремо від цибулі. Смажте її на середньому вогні 5-8 хвилин до м’якого стану. Овоч також охолодіть.
  4. Яйця відварити круто, очистити, нарізати кубиком середнього розміру.
  5. Крабові палички заздалегідь розморозити, почистіть від плівки, наріжте кубиками.
  6. Мариновані гриби промийте від маринаду, видаліть прянощі. Гриби розрізати на 4 або 6 частин, в залежності від їх величини.
  7. Всі підготовлені компоненти вивантажили в одну ємність великого об’єму, додайте потрібну кількість майонезу. Всипте сіль і мелений перець за смаком, салат ретельно перемішайте, щоб майонез огорнув кожен нарізаний елемент.
  8. Салат перекладіть в салатник, прикрасьте зеленню, подайте на стіл. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: