М’ясний рулет з млинців

М’ясний рулет з млинців

Рецепт дуже ситної та оригінальної страви. Окрім того, що рулет  надзвичайний на смак, він має ще й ефектний вигляд, адже він  складається з млинців, нафаршированих різною начинкою. Така страва стане окрасою до будь-якого святкового столу. До речі, з начинками можна сміливо експериментувати і обирати собі до смаку.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 кг  курячого ( яловичого, свинячого) фаршу
  • 2 цибулини
  • 2 яйця
  • сіль, чорний мелений перець.

Для тіста:

  • 4 яйця
  • 1 ст. ложка цукру
  • 0,5 ч. ложки солі
  • 2 скл. молока
  • 2 ст. ложки олії
  • 1 скл. борошна.

Начинка для млинців:

  • 300 г грибів
  • 200 г твердого сиру
  • сіль, перець.

Приготування

  1. У фарш додати перемелену через м’ясорубку цибулю, а також яйця, сіль, перець.
  2. Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати сіль, склянку молока, всипати борошно і ретельно змішати.
  3. Додати ще склянку молока, олію і борошно – тісто має бути не густим.
  4. Підсмажити тонкі млинці.
  5. Гриби підсмажити з цибулею, посолити, поперчити.
  6. Твердий сир потерти.
  7. На 5 млинців викласти гриби, на 5 – сир.
  8. На харчову плівку викласти фарш, розрівняти розміром у довжину млинців.
  9. На фарш викласти млинці, чергуючи начинки.
  10. Кожен шар трішки змащувати фаршем.
  11. З’єднати краї плівки і згорнути в рулет.
  12. Деко змастити жиром і обережно перекласти з плівки рулет.
  13. Зверху змазати майонезом, випікати  в духовці приблизно 30 хвилин .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: