М’ясний рулет з млинців
від Denzhyttya
16 Липня, 2020
Рецепт дуже ситної та оригінальної страви. Окрім того, що рулет надзвичайний на смак, він має ще й ефектний вигляд, адже він складається з млинців, нафаршированих різною начинкою. Така страва стане окрасою до будь-якого святкового столу. До речі, з начинками можна сміливо експериментувати і обирати собі до смаку.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 1 кг курячого ( яловичого, свинячого) фаршу
- 2 цибулини
- 2 яйця
- сіль, чорний мелений перець.
Для тіста:
- 4 яйця
- 1 ст. ложка цукру
- 0,5 ч. ложки солі
- 2 скл. молока
- 2 ст. ложки олії
- 1 скл. борошна.
Начинка для млинців:
- 300 г грибів
- 200 г твердого сиру
- сіль, перець.
Приготування
- У фарш додати перемелену через м’ясорубку цибулю, а також яйця, сіль, перець.
- Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати сіль, склянку молока, всипати борошно і ретельно змішати.
- Додати ще склянку молока, олію і борошно – тісто має бути не густим.
- Підсмажити тонкі млинці.
- Гриби підсмажити з цибулею, посолити, поперчити.
- Твердий сир потерти.
- На 5 млинців викласти гриби, на 5 – сир.
- На харчову плівку викласти фарш, розрівняти розміром у довжину млинців.
- На фарш викласти млинці, чергуючи начинки.
- Кожен шар трішки змащувати фаршем.
- З’єднати краї плівки і згорнути в рулет.
- Деко змастити жиром і обережно перекласти з плівки рулет.
- Зверху змазати майонезом, випікати в духовці приблизно 30 хвилин .
Джерело:
jisty.com.ua