Найсмачніша картопля по-угорськи
від Denzhyttya
20 Жовтня, 2020
Основні інгредієнти цієї страви: картопля, копчені ковбаски і варені яйця. Таке поєднання смаків просто не може в себе не закохати. Страва дуже ароматна, ситна і приголомшливо апетитна. Нею ви з легкістю розбавити своє буденне меню. Ваша сім’я буде і сита, і задоволена. Рекомендую всім спробувати.
Інгредієнти:
- 500 гр картоплі
- 200 гр копчених ковбасок
- 1 ріпчаста цибуля
- 4 яйця
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- 200 гр нежирної сметани
- 1 столова ложка олії
- молоко по потребі
Приготування:
- В першу чергу промиваємо картоплю, використовуючи жорстку кухонну губку. Після чого відправляємо відварюватися до готовності в шкірці.
- Також попередньо відварюємо яйця круто. Потім охолоджуємо і очищаємо.
- Чистимо цибулю і ріжемо її тонкими півкільцями. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обжарюватися 3 хвилини до м’якості. Після закінчення потрібного часу знімаємо з вогню і трохи охолоджуємо.
- Підготовлену картоплю нарізаємо тонкими кружечками. Беремо форму для запікання і укладаємо частину картоплі першим шаром.
- Солимо і перчимо до смаку. Поверх розміщуємо підготовлену цибулю.
- Нарізаємо кружальцями яйця. Краще для цього процесу використовувати яйцерізку. Розміщуємо їх наступним шаром.
- Після чого ріжемо тонкими скибочками копчені ковбаски і відправляємо поверх інших інгредієнтів.
- Тепер в окремій ємності об’єднуємо одне яйце, сметану, сіль і чорний мелений перець. Виделкою добре все збиваємо. За потреби вливаємо молоко. Заливка не повинна бути густою.
- Інгредієнти накриваємо останнім картопляним шаром і поливаємо підготовленою заливкою. Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, на 25-30 хвилин.
- Після закінчення потрібного часу страва готова. Її гарячою можна подавати до столу, розклавши по порціях.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua