Незабутнє вівсяне печиво з яблуками

Вівсяне печиво з яблуками – смачна і дуже цікава випічка. Воно просто ідеально підійде для домашнього чаювання і до сніданку. Готується дуже просто і з досить простих доступних продуктів.

Інгредієнти:

  • 100 грам вівсянки швидкого приготування
  • 140 грам пшеничного борошна
  • 130 грам маргарину
  • 120 грам цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка кориці
  • дрібка солі
  • 3 яблука

Приготування:

  1. У миску просіваємо борошно, додаємо розпушувач, корицю, сіль, цукор і вівсяні пластівці. Все добре перемішуємо, додаємо вершкове масло і перетираємо все до стану крихти.
  2. Беремо форму для випічки і застеляємо пергаментним папером так, щоб краї злегка звисали. Викладаємо 2/3 частини крихти і розподіляємо.
  3. Яблука очищаємо і натираємо на грубій терці, викладаємо на крихту і розрівнюємо. Потім присипаємо їх рештою вівсяною крихтою і відправляємо в духовку. Випікаємо протягом 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
  4. Готове печиво остуджуємо, дістаємо з форми і нарізаємо квадратами. А потім подаємо до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: