Ніжне м’ясо і хрустка паніровка — куряча смакота до столу

  • Готуйте мерщій!
Ніжне м'ясо і хрустка паніровка — куряча смакота до столу

Ніжна і соковита курочка покрита хрусткою скоринкою — смакота від якої не відмовиться навіть вибаглива дитина. Курочка просто ідеально підійде для сімейної вечері, а також її можна брати в дорогу або на роботу. Курочка поєднується з будь-яким гарніром і соусом.

Необхідні продукти:

  • курячі гомілки — 15 шт
  • часник — 4 зубчики
  • сіль, перець, паприка за смаком

Для панірування:

  • панірувальні сухарі — 3 ст. л
  • манна крупа — 3 ст. л
  • сир — 50 гр
  • курячі яйця — 2 шт
  • борошно — 50 гр

Починаємо приготування:

  1. Курячі гомілки злегка надрізаємо і кладемо в миску.
  2. У чашку видавлюємо через часникодавку часник, додаємо сіль, перець і паприку, перемішуємо.
  3. Готовою масою змащуємо гомілки, накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися на 2-3 години.
  4. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  5. У тарілку насипаємо сухарі, додаємо манку і натертий на дрібній тертці сир. Все перемішуємо.
  6. У чашку вбиваємо курячі яйця і збовтуємо виделкою.
  7. Кожну ніжку обвалюємо в борошні, потім в яйці і паніровці. А потім перекладаємо на деко, застелене силіконовим килимком.
  8. Заготівлю відправляємо у духовку і випікаємо протягом 35-40 хвилин, а потім відразу ж подаємо до столу.

Подавайте курочку зі смачними соусами та будь-якими гарнірами на ваш смак.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: