Новинка! Торт «Баклажанчики» – закуска займе центр столу і стане вашою фірмовою стравою

Новинка! Торт «Баклажанчики» – закуска займе центр столу і стане вашою фірмовою стравою

Закусочний торт готується просто і легко, тому ви зможете його робити просто на обід або вечерю або ж готувати на свята.

Інгредієнти:

  • Баклажани 1.5 кг
  • Помідори 6 шт.
  • Сир плавлений 3 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Петрушка (зелень) за смаком
  • Майонез 200 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Баклажани очищаємо від шкірки і ріжемо на тонкі кружальця, солимо і залишаємо на 15 хвилин.
  2. Промокаємо баклажани паперовими рушниками, щоб позбавити їх від вологи.
  3. Поливаємо баклажани невеликою кількістю олії, перчимо до смаку, перемішуємо.
  4. Деко застилаємо пергаментом і викладаємо баклажани. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо їх близько 30 хвилин до рум’яності. Залишаємо, щоб охолонули.
  5. Помідори ріжемо тонкими частинками.
  6. Майонез змішуємо з пропущеним через прес часником.

Формуємо торт:

  1. Перший шар – баклажани. Покриваємо їх майонезом з часником і посипаємо зеленню.
  2. Другий шар – помідори.
  3. Третій шар – тертий плавлений сирок.
  4. Четвертий шар – баклажани, тертий сирок, майонез і зелень.
  5. П’ятий шар – сирок.

Прикрашаємо верх торта частинками помідор і посипаємо зеленню.

Ставимо торт в холодильник на 30 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: