Новинка! Торт «Баклажанчики» – закуска займе центр столу і стане вашою фірмовою стравою
від Denzhyttya
16 Жовтня, 2020
Закусочний торт готується просто і легко, тому ви зможете його робити просто на обід або вечерю або ж готувати на свята.
Інгредієнти:
- Баклажани 1.5 кг
- Помідори 6 шт.
- Сир плавлений 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Петрушка (зелень) за смаком
- Майонез 200 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Приготування:
- Баклажани очищаємо від шкірки і ріжемо на тонкі кружальця, солимо і залишаємо на 15 хвилин.
- Промокаємо баклажани паперовими рушниками, щоб позбавити їх від вологи.
- Поливаємо баклажани невеликою кількістю олії, перчимо до смаку, перемішуємо.
- Деко застилаємо пергаментом і викладаємо баклажани. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо їх близько 30 хвилин до рум’яності. Залишаємо, щоб охолонули.
- Помідори ріжемо тонкими частинками.
- Майонез змішуємо з пропущеним через прес часником.
Формуємо торт:
- Перший шар – баклажани. Покриваємо їх майонезом з часником і посипаємо зеленню.
- Другий шар – помідори.
- Третій шар – тертий плавлений сирок.
- Четвертий шар – баклажани, тертий сирок, майонез і зелень.
- П’ятий шар – сирок.
Прикрашаємо верх торта частинками помідор і посипаємо зеленню.
Ставимо торт в холодильник на 30 хвилин.
Джерело:
souspark.ru