Оладки з кабачків – свекруха навчила. Готувала вчора, готую сьогодні і завтра буду готувати
від Denzhyttya
2 Вересня, 2021
Ця страва більше нагадує котлети, ніж оладки. Виходять вони ситними, смачними. Овочеві котлети дуже схожі на м’ясну закуску.
Інгредієнти:
- кабачки, 3 шт;
- картопля, 2 шт;
- цибуля, 1 шт;
- часник, зелень, сіль, перець, спеції;
- морква, 1 шт;
- яйця, 2 шт;
- манна крупа, 2 ст.л.
Приготування:
- Всі овочі натираємо на середній тертці, ті, які дуже соковиті – віджимаємо.
- Змішуємо овочеві маси, додаємо подрібнені часник за смаком і зелень, яйця.
- Всипаємо манну крупу і перемішуємо, залишаємо масу на 15 хвилин.
- Порада: якщо після того, як маса постояла, вона залишається рідкуватою, досипьте ще манної крупи.
- Формуємо котлети, обвалюємо їх у борошні або панірувальних сухарях.
- Обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
- Можна викласти на деко, застелене пергаментом і випікати в духовці 15 хвилин при 180 градусах.
Подаю котлети з різними домашніми, гострими соусами, салатами і гарнірами, прекрасно поєднуються з картопляним пюре, рагу.
Джерело:
mandarynka.com.ua