Оригінальний рецепт: печериці з ніжною м’ясною начинкою під сирною “шапкою”

  • Ця страва може виступати як в якості закуски, так і основного блюда.
Оригінальний рецепт: печериці з ніжною м'ясною начинкою під сирною "шапкою"

Обов’язково приготуйте нашу страва – фаршировані печериці з фаршем. Фарш може бути будь-яяким. Такі печериці виходять дуже красивими після приготування і дуже, дуже смачними.

Інгредієнти:

  • шампіньйони – 10 шт.
  • фарш – 200 гр.
  • розмарин – 4 гілочки
  • соєвий соус – 3 ст. л.
  • майонез – 3 ст. л.
  • тертий сир – 200 гр.
  • зернова суміш – 1 ч. л.
  • окріп – 1 склянка
  • сіль, перец – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Печериці помийте, виріжте ніжку і частину м’якоті.
  2. Ніжки грибів дуже дрібно наріжте і викладіть в миску. Додайте м’ясний фарш. Покладіть дрібно нарізаний розмарин. Влийте соєвий соус, додайте спеції, акуратно гарненько перемішайте.
  3. Нафаршируйте шапки печериць отриманим фаршем.
  4. Викладіть гриби в вогнетривке блюдо, змастіть м’ясо майонезом. Влийте в ємність окріп.
  5. Посипте гриби тертим сиром і зерновою сумішшю за смаком.
  6. Поставте форму з грибами в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте 35-40 хвилин.

Подайте гриби до столу. Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: