Печиво “горіхова насолода”: випікаю і розрізаю. Ділюся рецептом

Сьогодні хочу поділиться рецептом печива “горіхова насолода”, печиво не просто виходить смачним, а дуже смачним. Особливо оцінять любителі солоденького з горішками. Для приготування не знадобиться ні міксер, ні віночок.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Цукор – 120 гр.
  • Ванільний цукор – 2 ч.л.
  • Вершкове масло – 130 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль – 1/4 ч.л.

Для горіхової начинки:

  • Волоський горіх – 500 гр. (або інші)
  • Вершкове масло – 180 гр.
  • Цукор – 160 гр.
  • Мед – 2 ст.л.
  • Вода – 1 ст.л.

Приготування:

  1. До борошна додаємо розпушувач, цукор, ванільний цукор, сіль – все перемішуємо і розбиваємо 2 яйця.
  2. Додаємо м’яке вершкове масло і замішуємо тісто.Печиво "горіхова насолода": випікаю і розрізаю. Ділюся рецептом
  3. Розподіляємо тісто на стандартний лист від духовки.Печиво "горіхова насолода": випікаю і розрізаю. Ділюся рецептом
  4. Волоські горіхи подрібнюємо блендером.
  5. В каструлю кладемо мед, цукор, 1 ст.л. води, вершкове масло – розтопити. Як маса почне закипати прибираємо з вогню і додаємо горішки.
  6. Отриману горіхову масу розподіляємо по тісту.Печиво "горіхова насолода": випікаю і розрізаю. Ділюся рецептом
  7. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусі 20-25 хвилин.
  8. Розрізаємо на порційні шматочки і печиво готове.Печиво "горіхова насолода": випікаю і розрізаю. Ділюся рецептом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: