Пісна страва до вашого столу

Картопля з грибами в духовці – проста і швидка в приготуванні страва з пікантним смаком. До складу цієї страви не входить м’ясо та інші продукти тваринного походження, тому її сміливо можна вживати під час посту!

Інгредієнти:

  • Картопля – 800 г
  • Гриби (печериці) – 300 г
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики
  • Коріандр – 0,5 ч.л.
  • Чорний мелений перець – 0,5 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Вода – 3 ст.л.
  • Соняшникова олія – 2 ст.л.

Приготування:

  1. Картоплю нарізати часточками. Печериці – пластинками.
  2. Солодкий болгарський перець нарізати невеликими шматочками.
  3. З’єднати всі інгредієнти в зручній глибокому посуді, додати коріандр, перець, сіль і олію. Добре перемішати.Ароматна картопля з грибами в духовці! Пісна страва
  4. Овочі перекласти в форму для запікання. Форму закрити фольгою і запікати в духовці до готовності картоплі 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.Ароматна картопля з грибами в духовці! Пісна страва
  5. Поки страва готується в духовці приготуємо часникову заправку. Для цього необхідно подрібнити часник, будь-яким зручним для вас методом, додати 3 ст.л. води і добре перемішати.
  6. Готову картоплю залити часниковою заправкою і запікати в духовці ще 5-10 хвилин, без фольги.Ароматна картопля з грибами в духовці! Пісна страва

Готову страву подаємо гарячим, зверху посипавши свіжою зеленню.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: