Простий і завжди вдалий торт “Шоколад на кип’ятку”
від Denzhyttya
22 Липня, 2020
Швидкий рецепт дуже шоколадного тортика.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- молоко – 200 мл;
- борошно – 340 г;
- цукор – 230 г;
- вода кип’яток – 200 мл;
- какао – 50 г;
- яйця – 2 шт;
- олія рослинна без запаху – 100 г;
- сода – 0.5 ч.л;
- розпушувач – 2 ч.л.
Для крему візьміть:
- сметану краще домашню – 500 г;
- згущене молоко варену – 300 г.
Просіваємо борошно разом з какао, додаємо розпушувач і соду, змішуємо. Всипаємо цукор, кладемо яйця, олію рослинну і молоко, перемішуємо міксером.
Вливаємо кип’яток і швидко вимішуємо тісто.
Форму для випічки застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
Духовку розігріваємо до 220 градусів і випікаємо 10 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 і печемо 40 хвилин. Перевіряйте готовність шпажкою.
Охолоджуємо корж і розрізаємо його на 3 коржа.
Для крему збиваємо сметану з вареним згущеним молоком, змащуємо коржі і формуємо торт.
Джерело:
mandarynka.com.ua