Простий і завжди вдалий торт “Шоколад на кип’ятку”

Простий і завжди вдалий торт “Шоколад на кип’ятку”

Швидкий рецепт дуже шоколадного тортика.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 200 мл;
  • борошно – 340 г;
  • цукор – 230 г;
  • вода кип’яток – 200 мл;
  • какао – 50 г;
  • яйця – 2 шт;
  • олія рослинна без запаху – 100 г;
  • сода – 0.5 ч.л;
  • розпушувач – 2 ч.л.

Для крему візьміть:

  • сметану краще домашню – 500 г;
  • згущене молоко варену – 300 г.

Просіваємо борошно разом з какао, додаємо розпушувач і соду, змішуємо. Всипаємо цукор, кладемо яйця, олію рослинну і молоко, перемішуємо міксером.

Вливаємо кип’яток і швидко вимішуємо тісто.

Форму для випічки застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 220 градусів і випікаємо 10 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 і печемо 40 хвилин. Перевіряйте готовність шпажкою.

Охолоджуємо корж і розрізаємо його на 3 коржа.

Для крему збиваємо сметану з вареним згущеним молоком, змащуємо коржі і формуємо торт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: