Пиріг-дерун на сковорідці. Ситний перекус за 20 хвилин

Якщо у вас є вільні 20 хвилин, то швидше за відправляйтеся на кухню! А в наявності інгредієнтів для приготування пирога  можна не сумніватися – всі необхідні продукти, як правило, є в кожному будинку.

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 бульби середнього розміру
  • Курячі яйця – 2 шт
  • Сир (у мене “Гауда”) – 100 г
  • Борошно – 3 ст ложки
  • Сіль і чорний перець – за смаком
  • Соняшникова олія – для змащування сковорідки

Приготування:

  1. Очищену картоплю натираємо на великій тертці.
  2. Додаємо до неї сіль і перець, яйця, борошно, натертий на великій тертці сир.
  3. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної консистенції і перекладаємо масу на розігріту сковорідку, попередньо змащену олією.
  4. Накриваємо сковорідку кришкою і випікаємо пиріг протягом 10 хвилин на невеликому вогні.
  5. Потім перевертаємо його на іншу сторону за допомогою лопатки і випікаємо ще 7-10 хвилин до появи золотистої скоринки.
  6. Готовий пиріг можна прикрасити дрібно порізаною зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: