Рецепт хрусткого салату з кабачків. Взимку розлітається на «Ура»

Рецепт хрусткого салату з кабачків. Взимку розлітається на «Ура»

Салат виходить хрустким, незвичайним і неймовірно смачним. У приготуванні він дуже простий. Зате взимку ви зможете насолоджуватися улюбленими овочами!

Продукти, які вам знадобляться:

  • Півтора кг кабачків.
  • Один болгарський перець.
  • Одна велика морквина.
  • 50 г часнику.
  • Одна ріпчаста цибулина великого розміру.
  • Одна ст. л. солі.
  • Дві ст. л. цукру.
  • 50 мл оцту 9%.
  • 80 мл олії соняшникової.
  • Дві ст. л. пасти томатної.
  • 260 мл кетчупу.

Приступаємо до процесу приготування салату з кабачків

Кабачки найкраще вибирати молоді. Порізати їх на тонкі кружки, товщина яких повинна бути приблизно пів сантиметра.

З цибулини зняти лушпиння і порізати пів колечками. Перець порізати на шматочки.

Морквину очистити і натерти за допомогою спеціальної терки для моркви по-корейськи.

Всі овочі скласти в одну велику каструлю, всипати сіль, цукор, влити олію, додати кетчуп і томатну пасту, яку потрібно розвести склянкою води.

Все перемішати і помістити каструлю на вогонь. Коли маса закипить, зменшити вогонь до мінімального і тушкувати під закритою кришкою півгодини, періодично помішуючи, щоб не пригоріло.

ерез 30 хвилин, додати до овочевої масі часник, влити оцет і тушкувати ще п’ять хвилин.

Салат розкласти по банках, які необхідно простерилізувати перед цим, закрутити кришки, поставити на кришку і укутати чимось теплим.

Як охолоне, перенести на зберігання в прохолодне місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: