Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря
від Denzhyttya
22 Вересня, 2021
Свинячі реберця можна готувати різними способами. Хочу поділитися з вами оригінальним, цікавим рецептом, за допомогою якого зробимо м’які і соковиті закусочні реберця.
Інгредієнти:
- свинні ребра, 1 кг
- томатна паста, 2 ст.л
- соєвий соус, 3 ст.л
- сіль, перець, коріандр, часник
- олія соняшникова, 2 ст.л
- лимонний сік, 1 ст.л
- мед, 2 ст.л
- картопля, 4 великі
- цибуля, 1 шт
- кунжут, 50 г
- часник, мед, 1 ст.л
Приготування:
- Ребра промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Змішуємо томатну пасту з соєвим соусом і всіма спеціями, медом, пропущеним через прес часником. Видавлюємо лимонний сік і перемішуємо соус до повної однорідності.
- Заливаємо реберця соусом і добре перемішуємо, щоб м’ясо повністю покрилося масою.
- Накриваємо ємність і залишаємо маринуватися на 1 – 2 години.
- Відварюємо картоплю в мундирах.
- Змішуємо мед з соєвим соусом, кунжутом, часником і спеціями.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі.
- Картоплю ріжемо часточками і додаємо до цибулі, обсмажуємо.
- Форму застеляємо пергаментом і викладаємо реберця, зверху поливаємо залишками соусу. Накриваємо пергаментом і запікаємо при 200 градусах близько 20 – 30 хвилин.
- Подаю реберця з картопляним гарніром і додаю салати зі свіжих або маринованих овочів.
Така вечеря виходить дуже розкішною, аромат стоїть по всій кухні. Я часто роблю її для гостей і на пікніки.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки