Рецепт смачного грибного крем-супу

Рецепт смачного грибного крем-супу

Відмінний варіант ситної першої страви! Аромат на весь будинок!

Інгредієнти:

  • 200 гр картоплі
  • 2 головки ріпчастої цибулі
  • 2-3 ст.л оливкової олії
  • 500 гр печериць
  • Сіль, чорний перець
  • 500 мл вершків 10%
  • свіжа зелень

Приготування:

  1. Картоплю помити, почистити, порізати на невеликі кубики, покласти  в каструлю, залити водою на пів  пальця вище картоплі і варити до готовності.
  2. Цибулю почистити, нарізати півкільцями і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
  3. Гриби помити, просушити, нарізати пластинами, додати до цибулі і смажити також до золотистого кольору.
  4. Посолити і поперчити за смаком. Готові гриби з цибулею покласти в чашу блендера і подрібнити.
  5. Додати подрібнені гриби до картоплі, влити вершки.
  6. Знову за допомогою блендера подрібнити суп, щоб не залишилося грудочок з картоплі і грибів.
  7. Довести до кипіння і відключити вогонь.
  8. Спробувати на смак, якщо буде потрібно, то досолити і доперчити.
  9. Дати супу настоятися. Подавати з дрібно посіченою свіжою зеленню.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: