Рецепт смачного грибного крем-супу
від Denzhyttya
19 Жовтня, 2020
Відмінний варіант ситної першої страви! Аромат на весь будинок!
Інгредієнти:
- 200 гр картоплі
- 2 головки ріпчастої цибулі
- 2-3 ст.л оливкової олії
- 500 гр печериць
- Сіль, чорний перець
- 500 мл вершків 10%
- свіжа зелень
Приготування:
- Картоплю помити, почистити, порізати на невеликі кубики, покласти в каструлю, залити водою на пів пальця вище картоплі і варити до готовності.
- Цибулю почистити, нарізати півкільцями і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
- Гриби помити, просушити, нарізати пластинами, додати до цибулі і смажити також до золотистого кольору.
- Посолити і поперчити за смаком. Готові гриби з цибулею покласти в чашу блендера і подрібнити.
- Додати подрібнені гриби до картоплі, влити вершки.
- Знову за допомогою блендера подрібнити суп, щоб не залишилося грудочок з картоплі і грибів.
- Довести до кипіння і відключити вогонь.
- Спробувати на смак, якщо буде потрібно, то досолити і доперчити.
- Дати супу настоятися. Подавати з дрібно посіченою свіжою зеленню.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru