Рибний салат – бюджетна версія класичного олів’є

Рибний салат – бюджетна версія класичного олів’є. Адже для нього ми використовуємо всі ті ж продукти: картоплю, яйця, горошок і солоні огірки. Але замість м’яса або вареної ковбаси я беру рибні консерви. Виходить смачно!

радянський рибний салат

Інгредієнти:

  • сардина в маслі 240 г
  • картопля 2-3 шт.
  • яйце 2-3 шт.
  • консервований горошок 300 г
  • огірки солені 2-3 шт.
  • кріп 0,5 пуч.
  • зелена цибуля 0,5 пуч.
  • майонез 2-3 ст. л.

Приготування:

  1. Насамперед підготуйте всі продукти. Картоплю відваріть в шкірці. Потім остудіть  і почистіть. Яйця відваріть , зніміть шкаралупу.
  2. Яйця з картоплею подрібніть на крупній тертці або наріжте дрібно. Консервовану сайру або сардини роздавіть виделкою разом з соком.радянський салат
  3. Солоні або мариновані огірки натріть на крупній тертці або подрібніть . Зелень з цибулею наріжте дрібно.  Всі інгредієнти пересипте в глибокий салатник.
  4. Злийте сік з горошку. Пересипьте його в той же салатник. Заправте все майонезом, додайте сіль з перцем за смаком. Перемішайте і подавайте до столу.салат з рибними консервами

В охолодженому вигляді салат ще  смачніший.

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: