Салат “Коханий чоловік”. Один з простих і смачних салатів в моїй скарбничці рецептів

Хочу з вами поділиться рецептом улюбленого листкового салату. Він відмінно підходить на святковий стіл. Всі інгредієнти добре між собою поєднуються, що робить салат смачним, ніжним, ситним і апетитним. У приготуванні нічого складного, всі продукти доступні.

Інгредієнти:

  • копчене куряче філе – 350 г
  • печериці – 300 г
  • цибуля – 200 г
  • сіль – 1 ч.л.
  • соняшникова олія – 30 мл.
  • чорний перець – 1/2 ч.л.
  • твердий сир – 200 г
  • яйце – 4 шт.
  • часник – 3-4 зубчики
  • помідори – 250 г
  • свіжа зелень – 20 г
  • майонез – 100 г

Приготування:

  1. Для приготування нам знадобиться 300 г грибів печериць. Промиваємо їх, просушуємо і нарізаємо на середні шматочки.
  2. Цибулю 200 г нарізаємо дрібними шматочками.
  3. На розігріту сковорідку наливаємо 30 мл. олії, викладаємо гриби, цибулю і тушкуємо до готовності (приблизно 15 хв). Додаємо 1 ч.л. солі і 1/2 ч.л. чорного меленого перцю.
  4. Копчені курячі грудки 350 г нарізаємо середніми кубиками.
  5. Твердий сир 200 г натираємо на дрібній тертці.
  6. Яйця 4 шт. зварені круто дрібно шаткуємо. До них додаємо 3-4 зубчики часнику пропущені через прес.
  7. Помідори 250 г нарізаємо кільцями, а потім ділимо на 4 частини.
  8. Начинка готова, тепер починаємо викладати шари. Я використовую форму діаметром 20 см. Можна салат укласти шарами в глибоку форму.
  • 1-й шар – гриби
  • 2-й – яєчно-часниковий
  • 3-й – майонезна сітка
  • 4-й – сир
  • 5-й – помідори
  • 6-й – курка
  • 7-й шар – майонезна сітка
  • 8-й – гриби
  • 9-й – яйця
  • 10-й – шинка
  • 11-й – майонезна сітка
  • 12-й – сир

Закінчуємо часточками помідора і свіжою зеленню

Даємо салату трохи постояти в прохолодному місці і можна подавати до столу. Ніжний, ситний, смачний салат “Коханий чоловік” готовий!

Салат "Коханий чоловік". Один з простих і смачних салатів в моїй скарбничці рецептів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: