Салат “Ніжний”

Оригінальний салат з фаршированим яйцями. Коли я зробила його вперше, мої гості були просто в захваті і тепер я його постійно подаю не тільки на святковий стіл, а й просто так.

Інгредієнти:

  • Картопля 4 шт.
  • Куряче філе 300 г
  • Морква 2 шт.
  • Яйце куряче 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сир голландський за смаком
  • Майонез ч. л.

Приготування:

  1. Відварюємо картоплю, яйця, моркву і м’ясо.
  2. Картоплю і моркву натираємо на грубій тертці.
  3. М’ясо просто розбираємо на волокна.
  4. Збираємо салат шарами і кожен шар змащуємо майонезом.
  5. Для більш яскравого смаку, цибулю нарізаємо дрібно і маринуємо тим способом, який вам більше подобається.

Перший шар – м’ясо і посолити за смаком.

Другий шар – картопля.

Третій шар – морква.

Четвертий шар – цибуля.

Яйця ріжемо на дві частини і виймаємо жовток.

Жовтки змішуємо з майонезом, перцем і сіллю.

Фаршируємо половинки білка жовтком і викладаємо їх на салат.

Посипаємо тертим сиром і одразу подаємо на стіл.

За смаком ви можете в жовток додати дрібно нарізаний кріп і часник, я не додавала часник, тому що яскравий смак в салаті дає маринована цибуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: