Швидке яблучне печиво: м’яке, ніжне і тане в роті

Печиво готується просто, виходить багато і ви можете не переживати про те, що діти залишаться голодними.

Інгредієнти:

  • борошно, 1 – 2 склянки;
  • яблука, 1 – 2 шт;
  • цукор, 0,5 склянки;
  • яйце, 1 шт;
  • масло вершкове, 50 г;
  • ванільний цукор і кориця на смак;
  • сіль дрібка;
  • розпушувач, 1 ч.л.

Приготування:

  1. Розм’якшуємо вершкове масло при кімнатній температурі і збиваємо з сіллю і цукром до пишності.
  2. Додаємо яйце і збиваємо до повної однорідності і легкості.
  3. Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в масу, додаємо корицю і ванілін, вимішуємо.
  4. Яблуко ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з тістом.
  5. Деко застеляємо пергаментом і викладаємо ложкою тісто у вигляді печеньок.
  6. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 15 хвилин до золотистого відтінку.
  7. За смаком посипаємо пудрою.
  8. Порада: за смаком в печиво додайте горішки або родзинки. Також яблука ви можете замінити твердими сортами груші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: