Швидке яблучне печиво: м’яке, ніжне і тане в роті
від Denzhyttya
24 Квітня, 2021
Печиво готується просто, виходить багато і ви можете не переживати про те, що діти залишаться голодними.
Інгредієнти:
- борошно, 1 – 2 склянки;
- яблука, 1 – 2 шт;
- цукор, 0,5 склянки;
- яйце, 1 шт;
- масло вершкове, 50 г;
- ванільний цукор і кориця на смак;
- сіль дрібка;
- розпушувач, 1 ч.л.
Приготування:
- Розм’якшуємо вершкове масло при кімнатній температурі і збиваємо з сіллю і цукром до пишності.
- Додаємо яйце і збиваємо до повної однорідності і легкості.
- Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в масу, додаємо корицю і ванілін, вимішуємо.
- Яблуко ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з тістом.
- Деко застеляємо пергаментом і викладаємо ложкою тісто у вигляді печеньок.
- Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 15 хвилин до золотистого відтінку.
- За смаком посипаємо пудрою.
- Порада: за смаком в печиво додайте горішки або родзинки. Також яблука ви можете замінити твердими сортами груші.
Джерело:
mandarynka.com.ua