Швидкий рецепт кабачків на зиму

Поєднання інгредієнтів дуже вдале і найголовніше – що готується така закуска на зиму просто моментально! Люблю прості рецепти заготовок “без проблем”.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2,5 кг
  • Часник – ціла головка
  • Морква – 250 г
  • Петрушка – великий пучок
  • Цукор – 125 г
  • Сіль – 1,5 ст.л.
  • Соняшникова олія – 150 мл
  • Оцет 9% – 125 мл

Приготування:

  1. Очистити кабачки від насіння і нарізати невеликими шматочками. Ці кабачки підкорили всіх. Заготівля, на яку пішли всі запаси кабачків. Швидкий рецепт
  2. Додати моркву натерту на грубій терці.Ці кабачки підкорили всіх. Заготівля, на яку пішли всі запаси кабачків. Швидкий рецепт
  3. Далі додати подрібнену зелень петрушки.Ці кабачки підкорили всіх. Заготівля, на яку пішли всі запаси кабачків. Швидкий рецепт
  4.  Подрібнити часник або  порізати  пластинками.Ці кабачки підкорили всіх. Заготівля, на яку пішли всі запаси кабачків. Швидкий рецепт
  5. Додати цукор і сіль. Влити соняшникову олію і поставити  заготовку на вогонь. Після закипання варити кабачки не перемішуючи 7-8 хвилин на середньому вогні без кришки.Ці кабачки підкорили всіх. Заготівля, на яку пішли всі запаси кабачків. Швидкий рецепт
  6. Вилити  в каструлю оцет і все акуратно перемішати. Залишити  кабачки ще поваритися 3-4 хвилини. Ці кабачки підкорили всіх. Заготівля, на яку пішли всі запаси кабачків. Швидкий рецепт
  7. Перекласти  закуску в стерилізовані банки. Потім банки щільно закрити  кришками, перевернути банки і вкрити ковдрою до повного охолодження.Ці кабачки підкорили всіх. Заготівля, на яку пішли всі запаси кабачків. Швидкий рецепт

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: