Сирний торт-суфле. Легкий і ароматний!

Сирний торт-суфле. Легкий і ароматний!

Смачний, дуже легкий і ароматний сирний торт.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • цукор – 80 г;
  • борошно – 3 ст.л;
  • ванільний цукор за смаком;
  • розпушувач – 1 ч.л.

Для приготування сирної маси:

  • сир домашній – 700 г;
  • згущене молоко – 200 г;
  • молоко – 150 мл;
  • вода – 50 мл;
  • желатин – 15 г.

Для приготування желе візьміть:

  • ягоди – 600 г;
  • цукор – 3 ст.л;
  • желатин – 20 г;
  • вода – 50 мл.

Яйця збиваємо з цукром до стійкої і густої піни.

Борошно просіваємо разом з розпушувачем і додаємо в тісто, вимішуємо.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 15 – 20 хвилин. Охолоджуємо.

Желатин заливаємо водою і залишаємо набухати.

Ягоди будь-які свіжі або заморожені засипаємо цукром і доводимо до кипіння. Збиваємо блендером і охолоджуємо.

Бісквіт укладаємо в роз’ємне кільце.

Сир збиваємо з вареним згущеним молоком і молоком блендером. Додаємо желатин і збиваємо.

Виливаємо на бісквіт і ставимо в холодильник на 15 хвилин.

Ягідну масу також змішуємо з желатином і виливаємо зверху. Ложкою піднімаємо сирне суфле кілька разів, щоб трохи змішати обидва шари.

Ставимо в холодильник на пару годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: