Смачне печиво . Рецепт шоколадної начинки

У свій час це печиво було в кожному кондитерському відділі, але потім воно раптом зникло і знайти його сьогодні важко. Пропоную вам свій рецепт смачного і ніжного печива з шоколадною начинкою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт;
  • масло вершкове і цукрова пудра по 160 г;
  • борошно, близько 310 г;
  • сіль, дрібка;
  • ванілін за смаком.

Для приготування начинки необхідно:

  • згущене молоко, 45 г;
  • цукрова помадка, 100 г;
  • какао, 25 г;
  • вода тепла, 1 ч.л.

Для прикраси потрібно:

  • шоколад, 90 г;
  • масло вершкове, 40 г.

Приготування:

  1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо до пишності.
  2. Всипаємо цукрову пудру і збиваємо.
  3. Яйця збиваємо вінчиком і вливаємо масу частинами в масло з пудрою, збиваємо.
  4. Порада: як бачите, в рецепті немає розпушувача і щоб печиво було ніжним, добре збивайте масу на кожному етапі.
  5. Борошно просіваємо і частинами всипаємо в масу, добре перемішуємо лопаткою.
  6. Довго не мішайте, до однорідності. Деко застеляємо пергаментом.
  7. Тісто перекладаємо в пакет і відрізаємо куточок або використовуємо кондитерський мішок.
  8. Видавлюємо смужки тіста на деко.
  9. Випікаємо при 200 градусах близько 10 – 12 хвилин до золотистості.
  10. Розтоплюємо помадку в мікрохвильовці, змішуємо з какао і згущеним молоком, перемішуємо до однорідності.
  11. Начинку також перекладаємо в пакет або кондитерський мішок і видавлюємо на нижню сторону печива. Другим печивом накриваємо і отримуємо подвійне печиво з шоколадним прошарком.
  12. Розтоплюємо масло з шоколадом і опускаємо одним кінчиком печиво, вийде глазур.
  13. Якщо начинка тече, тоді додайте ще какао, щоб начинка стала густою.

Те саме печиво: родзинка в начинці. Рецепт шоколадної начинки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: