Смачні та хрусткі баклажани з начинкою – детальний рецепт
Поспішайте швидше на кухню, адже таких смачних баклажанів ви ще не їли! Це і закуска і гарнір в одній страві. Вони виходять приємні, хрусткі і з приємним сюрпризом всередині. Це абсолютно нова і не банальна страва. Готується дуже просто і швидко!
Необхідні продукти
- 2 баклажана
- 120 грам сиру «Моцарелла»
- 2 ковбаски
- 1 червоний перець
- 3 пір’їнки зеленої цибулі
- 2 курячих яйця
- 2 столові ложки борошна
- сіль, перець за смаком
- соняшникова олія
Починаємо процес приготування баклажанів
Баклажани промиваємо та нарізаємо кільцями приблизно по 1 см. У кожному кружечку вирізаємо серцевину. Вирізану частину відкладаємо в сторону.
М’якоть нарізаємо дрібними кубиками і кладемо в глибоку миску.
Ковбаски нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо до баклажанів.
Червоний перець очищаємо від насіння і нарізаємо дрібними шматочками, подрібнюємо зелену цибулю. Додаємо до решти продуктів.
Натираємо сир на дрібній тертці. Додаємо до овочів. Туди ж вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і перець за смаком, всипаємо борошно і все ретельно перемішуємо так, щоб всі інгредієнти ретельно перемішалися між собою.
У сковороду наливаємо рослинне олію і кладемо баклажани в один шар. Обсмажуємо з двох сторін по 3-4 хвилини. Додаємо в кружечки начинку і розрівнюємо. Накриваємо їх кришкою і готуємо 2 хвилини на середньому вогні.
Через відведений час баклажани перевертаємо і печемо ще 2 хвилини. А потім подаємо до столу.