Солоні огірки на зиму. Хрускіт огірків буде чутно в сусідній кімнаті

Рецепт мені подобається тому, що в ньому немає нічого зайвого, це допомагає зберігати природний смак і аромат, огірочки залишаються хрусткими, як свіжі.

Інгредієнти:

  • огірки
  • зелень за смаком
  • часник
  • гіркий перець

Приготування:

  1. Огірки і зелень промиваємо.
  2. Порада: зелень беріть різну, листя хрону, листочки смородини і вишні, інші трави.
  3. Розкладаємо в банки зелень, по кілька зубчиків часнику, кріп і петрушку, гіркий перець за смаком.
  4. Розкладаємо огірки.
  5. На 1 л води беремо звичайну сіль в кількості 2 ст.л. Розрахунок своїх пропорцій, робіть, виходячи з рецепта.
  6. Розчиняємо сіль в холодній воді і заливаємо огірки.
  7. На 2.5 дня ставимо огірки в прохолодне місце.
  8. Такі огірки можна їсти відразу, але для консервації зливаємо розсіл і доводимо до кипіння.
  9. Заливаємо в банки, закручуємо банки і залишаємо остигати.
    Так солю огірки вже 25 років. Хрускіт огірків буде чутно в сусідній кімнаті
  10. Відправляємо в холодильник. Місце зберігання повинно бути холодним і через тиждень можна їсти. Термін зберігання довгий.
  11. Дуже добре підходять огірочки в якості закуски, для соусів, супів.Так солю огірки вже 25 років. Хрускіт огірків буде чутно в сусідній кімнаті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: