Спробував одного разу незвичайне олів’є і тепер готую тільки так

Я прекрасно знаю, що в багатьох сім’ях є свої традиції готування олів’є: одні роблять його без картоплі, інші з м’ясом птиці відварним або копченим. Теж саме і з ковбасою – вона може бути і вареною, і копченою, напівкопченою, можна ще використовувати і відварені свинячі або яловичі язики. Хочу поділитися з вами і своїм рецептом.

Інгредієнти:

  • картопля, 3 – 4 шт
  • яйця, 6 шт
  • цибуля, 1 шт
  • морква, 1 шт
  • огірки солоні, 2 шт
  • горошок, 1 банка
  • м’ясо куряче, запечене в духовці
  • майонез

Приготування:

  1. Я відварюю овочі за ніч – коли вони постоять в холоді, вони простіше очищаються і легше нарізаються, не склеюються між собою.
  2. Овочі та яйця чистимо, ріжемо кубиком.
  3. Куряче м’ясо також ріжемо шматочками.
    Порада: для салату відмінно підходить вчорашнє запечене куряче м’ясо, попередньо замариноване. Також я іноді просто беру філе, ріжу на великі шматки, мариную в спеціях і ароматних травах і обсмажую на мінімальній кількості олії на сковороді до рум’яності. Остуджую і ріжу шматочками. Такий варіант м’яса також робить салат дуже смачним, з оригінальними, пікантними нотками.
  4. Можна ще додати свіжий огірок і яблуко, зелень – але це до смаку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: