Суха заправка з перцю і помідорів

Суха заправка з перцю і помідорів

Чудова заправка до салатів, перших страв, соусів, м’яса, різноманітних закусок. Придає стравам свіжості, аромату, пікантності. Прекрасна альтернатива магазинним хімічним приправам. Зберігається в сухому, темному місці майже півроку.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 4 кг помідорів
  • 4 кг болгарського перцю.

Приготування

  1. Помідори порізати навпіл, запікати розрізом до верху при 100-та градусах 5 годин – до повного висихання.
  2. Перець почистити від серцевини, порізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин до повного висихання.
  3. Перекрутити все через м’ясорубку, скласти в сухі банки, в кришках мають бути отвори для провітрювання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: