Шведське желейне варення «Сілт»

Шведське желейне варення «Сілт»

Сілт – шведське желейне варення, яке можна робити з всіх видів ягід. У шведів – це один з топових рецептів. Надзвичайно смачним воно виходить з брусниць, малини, полуниць. Смак просто неперевершений, їсться – буквально ложками, адже воно не надто солодке і дуже ніжне. Ідеальний варіант для десертів.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 кг ягід
  • 800 г цукру

Приготування

  1. Ягоди помити, почистити, викласти в каструлю і поставити на вогонь.
  2. Через 20 хвилин після закипання ягоди зняти з вогню.
  3. Засипати ягоди цукром, розмішати до повного розчинення.
  4. Ще гарячим розкласти в стерилізовані банки, закатати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: