Таких смачних кабачків я ще не їла. Цукіні по-іспанськи з часником
від Denzhyttya
25 Липня, 2021
Дуже простий рецепт, який можна готувати зі звичайних кабачків або цукіні. Беріть те, що у вас є. Смак і аромат виходить просто розкішним, на запах збереться вся родина.
Інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- часник, 6 зубчиків;
- сіль перець;
- зелень;
- олія соняшникова, 35 мл.
Приготування:
- Кабачки ріжемо на кружки, товщиною до 1.5 см. Солимо й залишаємо на час.
- Часник, кріп і петрушку дрібно ріжемо і змішуємо, солимо і перетираємо з сіллю масу.
- Кружечки кабачків обсушуємо на паперових рушниках.
- Посипаємо сумішшю перців і скроплюємо соняшниковою олією.
- Розігріваємо суху сковорідку і викладаємо кабачки, обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки. Викладаємо на паперові серветки.
- На сковорідку кладемо суміш зелені з часником і обсмажуємо пару хвилин.
- Викладаємо кабачки на тарілку, зверху кладемо на кожен кружечок зелень з часником.
Подаємо в гарячому і в холодному вигляді в якості гострої і пікантної закуски до різних гарнірів.
Джерело:
mandarynka.com.ua