Таких смачних кабачків я ще не їла. Цукіні по-іспанськи з часником

Дуже простий рецепт, який можна готувати зі звичайних кабачків або цукіні. Беріть те, що у вас є. Смак і аромат виходить просто розкішним, на запах збереться вся родина.

Інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • часник, 6 зубчиків;
  • сіль перець;
  • зелень;
  • олія соняшникова, 35 мл.

Приготування:

  1. Кабачки ріжемо на кружки, товщиною до 1.5 см. Солимо й залишаємо на час.
  2. Часник, кріп і петрушку дрібно ріжемо і змішуємо, солимо і перетираємо з сіллю масу.
  3. Кружечки кабачків обсушуємо на паперових рушниках.
  4. Посипаємо сумішшю перців і скроплюємо соняшниковою олією.
  5. Розігріваємо суху сковорідку і викладаємо кабачки, обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки. Викладаємо на паперові серветки.
  6. На сковорідку кладемо суміш зелені з часником і обсмажуємо пару хвилин.
  7. Викладаємо кабачки на тарілку, зверху кладемо на кожен кружечок зелень з часником.Таких смачних кабачків я ще не їла. Цукіні по-іспанськи з часником

Подаємо в гарячому і в холодному вигляді в якості гострої і пікантної закуски до різних гарнірів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: