Тепер це мій улюблений пляцок “Мелодія двох сердець” – ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування

від Denzhyttya
10 Квітня, 2025

Потрібно приготувати 2 порції тіста! Перша порція – шоколадна, 2-у порцію просто без какао. Напишу докладно.
Інгредієнти:
Інгредієнт для шоколадного коржа:
- Яйця – 3 шт.
- Ванілін – 2 гр.
- Цукор – 120 гр.
- Молоко – 100 мл.
- Олія – 100 мл.
- Какао – 50 гр.
- Сода – 1 ч. л
- Борошно – 150 гр.
Інгредієнти для білих коржів:
- Яйця – 3 шт.
- Ванілін – 2 гр.
- Цукор – 120 гр.
- Молоко – 100 гр.
- Олія – 100 мл.
- Сода – 1 ч. л
- Борошно – 200 гр.
Приготування:
- Яйця з ваніліном та цукром збити 5 хвилин!
- Додати молоко+масло.
- Змішати сухі інгредієнти і додати масу в яєчню! Збити на повільних обертах до однорідної маси!
- Ділімо на 2 частини і випікаємо при 175 С хвилин 15.
- Виходить 4 коржі! 2 білих та 2 шоколадних!
Крем:
- Вершкове масло – 360 гр.
- Згущене молоко – 2 банки
- Ванілін
- Масло з ваніліном збити до білого хвилин 2.
- Потім по ложечці вводимо все згущене молоко!
- Виходить смачний, ніжний крем!
- Збираємо торт світлий корж-крем-темний корж-крем-світлий корж-крем-темний корж, та натираємо плитку шоколаду зверху, або прикрасити за бажанням! Ще буде дуже смачно прошарувати пляцок вишнями або полуницею.
- Залишаємо просочитися в холодильнику на ніч і готове!
Приємного кави!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.