Тепер це мій улюблений пляцок “Мелодія двох сердець” – ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування

Потрібно приготувати 2 порції тіста! Перша порція – шоколадна, 2-у порцію просто без какао. Напишу докладно.Тепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготуванняТепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування

Інгредієнти:

Інгредієнт для шоколадного коржа:

  • Яйця – 3 шт.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Цукор – 120 гр.
  • Молоко – 100 мл.
  • Олія – 100 мл.
  • Какао – 50 гр.
  • Сода – 1 ч. л
  • Борошно – 150 гр.

Інгредієнти для білих коржів:

  • Яйця – 3 шт.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Цукор – 120 гр.
  • Молоко – 100 гр.
  • Олія – 100 мл.
  • Сода – 1 ч. л
  • Борошно – 200 гр.

Приготування:

  1. Яйця з ваніліном та цукром збити 5 хвилин!
  2. Додати молоко+масло.
  3. Змішати сухі інгредієнти і додати масу в яєчню! Збити на повільних обертах до однорідної маси!
  4. Ділімо на 2 частини і випікаємо при 175 С хвилин 15.Тепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування
    Тепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування
  5. Виходить 4 коржі! 2 білих та 2 шоколадних!Тепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування
    Тепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування

Крем:

  • Вершкове масло – 360 гр.
  • Згущене молоко – 2 банки
  • Ванілін
  1. Масло з ваніліном збити до білого хвилин 2.
  2. Потім по ложечці вводимо все згущене молоко!
  3. Виходить смачний, ніжний крем!Тепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування
  4. Збираємо торт світлий корж-крем-темний корж-крем-світлий корж-крем-темний корж, та натираємо плитку шоколаду зверху, або прикрасити за бажанням! Ще буде дуже смачно прошарувати пляцок вишнями або полуницею.Тепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготуванняТепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування
  5. Залишаємо просочитися в холодильнику на ніч і готове!Тепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготуванняТепер це мій улюблений пляцок "Мелодія двох сердець" - ця смакота вразила мене своїм смаком і простотою приготування

Приємного кави!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: