Тістечко з кокосовою стружкою
від Denzhyttya
10 Вересня, 2021
Сьогодні поділимося з вами рецептом одного з традиційних австралійських десертів, під назвою Лемингтон.
Вони являють собою повітряні пористі тістечка з бісквіту, просочені шоколадним сиропом і обвалені в кокосовій стружці.
Інгредієнти:
- яйце 3 шт.
- цукор 200 г
- Соняшникова олія 100 мл
- молоко 250 мл
- розпушувач 0,5 ст. л.
- Ванільний цукор 1 ст. л.
- Пшеничне борошно 250 г
- Какао-порошок 1 ст. л.
- Чорний шоколад 50 г
- Кокосова стружка за смаком
Приготування:
- У мисці змішайте яйця і 150 г цукру, додайте ванільний цукор і збивайте міксером або блендером близько 3 хвилин.
- Додайте 125 мл молока і збивайте ще хвилини три.
- Після додайте рослинне масло, розпушувач, борошно і перемішайте тісто до отримання однорідної маси.
- Вилийте тісто у форму, застелену промасленим папером, розміром приблизно 20 на 20 сантиметрів.
- Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
- Діставши бісквіт, дайте йому трохи охолонути, після чого переверніть і акуратно зніміть папір.
- Решту молока і цукру додайте в сотейник, до них покладіть какао і шоколад. Доведіть масу до кипіння, періодично помішуючи. Остудіть соус до кімнатної температури.
- Бісквіт розрізати на 16 шматочків. Кожен шматочок умочіть в соусі з усіх боків, після чого обваляйте в кокосовій стружці.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки