Торт Чародійка. Знайомий і улюблений з дитинства десерт

Торт Чародійка – один з найсмачніших і ніжних тортів, які Ви коли-небудь пробували.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно – один стакан
  • Яйця – п’ять штук
  • Розпушувач – одна чайна ложка
  • Цукор – один стакан
  • Ванілін за смаком

Для крему:

  • Пшеничне борошно – дві з половиною столові ложки
  • Яйце – одна штука
  • Вершкове масло – п’ятдесят грам
  • Молоко – один стакан
  • Цукровий пісок – пів стакана

Для глазурі:

  • Сметана – чотири столові ложки
  • Вершкове масло – п’ятдесят грам
  • Цукровий пісок – чотири столові ложки
  • Какао – три столових ложки
  • Ванілін – за смаком

Приготування:

  1. Для теста збийте яйця з цукром і ваніліном, всипте борошно, розпушувач і знову збийте всі інгредієнти.
  2. Форму для випічки змастіть маргарином або вершковим маслом.
  3. Вилийте у форму тісто і поставте в гарячу духовку з температурою приблизно 180 градусів. Випікайте близько години на помірному вогні.
  4. Для крему збийте цукор з яйцем, додайте борошно, ванілін і молоко.
  5. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і поставте на повільний вогонь. Постійно помішуючи, варіть крем до загустіння.
  6. Після зніміть з вогню, додайте вершкове масло і все збийте, охолодіть готовий крем.
  7. Для глазурі візьміть каструльку і в неї покладіть нарізане шматочками масло.
  8. Каструлю поставте на слабкий вогонь і розтопіть масло. Додайте сметану, цукор, ванілін і какао.
  9. Перемішайте все і варіть до повного розчинення цукру.
  10. Постійно мішайте глазур, щоб вона не пригоріла, але не доводьте до кипіння.
  11. Розріжте вздовж на дві половинки готовий корж. Весь крем викладіть на одну половинку коржа і вирівняйте його ножем.
  12. Покладіть наверх другу частину коржа і щедро полийте все шоколадною глазур’ю.
  13. Приготований торт покладіть в холод на 3-4 години для просочення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: