Торт «Золотий ключик»
від Denzhyttya
24 Грудня, 2020
Рецепт дуже соковитого і смачного бісквітного торта «Золотий ключик» з масляним кремом.
Використовуємо продукти, які присутні на кухні в кожної господині.
Інгредієнти:
для світлого коржа:
- Яйця – 5 шт.
- Цукор – 125 гр.
- Борошно – 125 гр.
- Розпушувач – 1 ч. Ложка
для шоколадного коржа:
- Яйця – 5 шт.
- Цукор – 125 гр.
- Борошно – 125 гр.
- Розпушувач – 1 ч. Ложка
- Какао – 1 ст. ложка
для сиропу:
- Цукор – 130 гр.
- Вода – 120 мл
- Коньяк – 2 ст. ложки
для крему в торт:
- Масло вершкове – 300 гр.
- Молоко згущене – 200 гр.
- Коньяк – 1 ст. ложка
- ваніль
для декору:
- Масло вершкове – 300 гр.
- Пудра цукрова – 150 гр.
- Молоко згущене – 2 ст. ложки
- Коньяк – 1 ч. Ложка
- Какао – 1 ст. ложка
- ваніль
Докладний рецепт приготування дивіться у відео-рецепті:
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya