Цей салат з капусти ви будете готувати всю зиму. Дуже смачний

Я хочу з вами поділитися рецептом легендарного салату. Його можна їсти всю зиму і при цьому він не буде набридати. Приготування салату дуже просте і всі необхідні продукти швидше за все знайдуться у вас вдома. Крім чудового смаку, салат дуже корисний. Справжня вітамінна бомба!

Інгредієнти:

  • Один буряк
  • Пів капустини
  • Одна цибулина
  • Дві морквини
  • Гострий перець в залежності від смаку
  • Один зубець часнику
  • Три стол. л. цукру
  • Пів стол. л. солі
  • Чверть склянки 9% -ого оцту
  • Один лавровий лист
  • Третину склянки олії соняшникової
  • Півтори склянки фільтрованої води

Приготування:

Капусту нашаткуйте, цибулину наріжте у вигляді тонких півкілець.

Морквину і буряк натріть за допомогою спеціальної терки для моркви по-корейськи.

Всі овочі перекладіть в глибокий посуд і додайте дрібно нарізаного гострого перчика. Це додасть пікантності салату.

Цей салат з капусти ви будете готувати всю зиму. Дуже смачний

У сотейник налийте оцет, олію, воду, всипте сіль і цукор. Покладіть лавровий лист і видавіть зубець часнику.

Помістіть суміш на вогонь і нехай закипить.

Відразу маринадом залийте овочі і перемішайте.

Помістіть салат на дві доби в холодильник, щоб він замаринувався.

Ось так просто виходить приготувати дуже смачний і корисний салат, який можна їсти кожен день і при цьому він не набридне.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: