Цей салат з капусти ви будете готувати всю зиму. Дуже смачний
Я хочу з вами поділитися рецептом легендарного салату. Його можна їсти всю зиму і при цьому він не буде набридати. Приготування салату дуже просте і всі необхідні продукти швидше за все знайдуться у вас вдома. Крім чудового смаку, салат дуже корисний. Справжня вітамінна бомба!
Інгредієнти:
- Один буряк
- Пів капустини
- Одна цибулина
- Дві морквини
- Гострий перець в залежності від смаку
- Один зубець часнику
- Три стол. л. цукру
- Пів стол. л. солі
- Чверть склянки 9% -ого оцту
- Один лавровий лист
- Третину склянки олії соняшникової
- Півтори склянки фільтрованої води
Приготування:
Капусту нашаткуйте, цибулину наріжте у вигляді тонких півкілець.
Морквину і буряк натріть за допомогою спеціальної терки для моркви по-корейськи.
Всі овочі перекладіть в глибокий посуд і додайте дрібно нарізаного гострого перчика. Це додасть пікантності салату.
У сотейник налийте оцет, олію, воду, всипте сіль і цукор. Покладіть лавровий лист і видавіть зубець часнику.
Помістіть суміш на вогонь і нехай закипить.
Відразу маринадом залийте овочі і перемішайте.
Помістіть салат на дві доби в холодильник, щоб він замаринувався.
Ось так просто виходить приготувати дуже смачний і корисний салат, який можна їсти кожен день і при цьому він не набридне.