Яблучне печиво яке тане в роті. Ніякої мороки в приготуванні

Яблучне печиво виходить ніжним, м’яким і неймовірно смачним.

Інгредієнти:

  • Борошно – 150 грам
  • Цукор – 4-5 столових ложок
  • Вершкове масло – 60 грам
  • Яйця – 1 шт
  • Майонез – 3 столові ложки
  • Велике яблуко – 1 шт
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Ванілін – 1 чайна ложка
  • родзинки– 50-100 грам
  • Дрібка меленої кориці або цедра лимона
  • Сіль – 1/4 чайної ложки

Приготування:

  1. Розітріть яйце з цукром, ваніліном і сіллю.
  2. Додайте вершкове масло і майонез, потім родзинки і корицю, або лимонну цедру.
  3. В окремій ємності змішайте борошно з розпушувачем і змішайте з іншими інгредієнтами, замісіть тісто.
  4. Очистіть яблуко від шкірки і серцевини і наріжте дрібними кубиками, потім з’єднайте з тістом.
  5. Тісто викладіть невеликими горбками на застелене пергаментом деко за допомогою двох ложок.
  6. Випікайте печиво протягом 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору.
  7. Дайте печиву повністю охолонути, за бажанням можете посипати цукровою пудрою.

Яблучне печиво яке тане в роті. Ніякої мороки в приготуванні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: