Яблучне печиво яке тане в роті. Ніякої мороки в приготуванні
від Denzhyttya
12 Жовтня, 2021
Яблучне печиво виходить ніжним, м’яким і неймовірно смачним.
Інгредієнти:
- Борошно – 150 грам
- Цукор – 4-5 столових ложок
- Вершкове масло – 60 грам
- Яйця – 1 шт
- Майонез – 3 столові ложки
- Велике яблуко – 1 шт
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Ванілін – 1 чайна ложка
- родзинки– 50-100 грам
- Дрібка меленої кориці або цедра лимона
- Сіль – 1/4 чайної ложки
Приготування:
- Розітріть яйце з цукром, ваніліном і сіллю.
- Додайте вершкове масло і майонез, потім родзинки і корицю, або лимонну цедру.
- В окремій ємності змішайте борошно з розпушувачем і змішайте з іншими інгредієнтами, замісіть тісто.
- Очистіть яблуко від шкірки і серцевини і наріжте дрібними кубиками, потім з’єднайте з тістом.
- Тісто викладіть невеликими горбками на застелене пергаментом деко за допомогою двох ложок.
- Випікайте печиво протягом 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору.
- Дайте печиву повністю охолонути, за бажанням можете посипати цукровою пудрою.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки