Янтарна начинка! Простий і смачний яблучний пиріг

Це найпростіший і легкий рецепт яблучного пирога, в якому буде дуже багато бурштинової, просто медової начинки і мало м’якого і повітряного тіста. Мінімальний набір продуктів, які завжди є у будь-якої господині.

Інгредієнти:

  • яблука, 4 шт
  • борошно, 200 г
  • молоко, 100 мл
  • яйця, 2 шт
  • цукор, 50 г
  • шматочок вершкового масла

Приготування:

  1. Яблука вибирайте кисло-солодкі, ріжемо часточками. Шкірку обрізаємо за бажанням.
  2. Збризкуємо яблучні шматочки лимонним соком і перемішуємо.
  3. Форму для запікання змащуємо шматочком вершкового масла. Викладаємо яблука.
  4. Яйця збиваємо з цукром і добре збиваємо міксером до густої маси.
  5. Вливаємо тепле (трохи вище кімнатної температури) молоко, збиваємо.
  6. Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо міксером тісто.
  7. Заливаємо яблучну масу тістом.Янтарна начинка! Простий і смачний яблучний пиріг
  8. Випікаємо при 180 градусів близько 40 хвилин, але дивіться по своїй духовці, часу буде потрібно менше або більше.
  9. Виймаємо з форми, остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою або з додаванням кориці.Янтарна начинка! Простий і смачний яблучний пиріг

Пиріг виходить дуже «яблучним», як раз для тих, кому до смаку багато начинки і мало тіста. За смаком посипають ще подрібненими волоськими горіхами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: