Запечена картопля з курячим м’ясом. Вечеря готова за 10 хвилин
від Denzhyttya
9 Червня, 2021
Запечена картопля з курячим м’ясом виходить не тільки смачною, але і красивою. Цю страву я часто готую для гостей і подаю з різними домашніми соусами.
Інгредієнти:
- картопля, 800 г;
- морква і цибуля по 1 шт;
- грудка куряча 300 г;
- яйце, 1 шт;
- сіль, перець, зелень;
- масло вершкове, 50 г.
Приготування:
- Картоплю ріжемо великими шматками і відварюємо в підсоленій воді до готовності.
- Моркву ріжемо дрібними кубиками, цибулю також дрібними шматочками.
- Масло вершкове розтоплюємо в сковорідці і тушкуємо моркву до м’якості, змішуємо з цибулею, пасеруємо.
- М’ясо ріжемо шматочками і додаємо до овочів, перемішуємо. Солимо до смаку і перчимо.
- Порада: додавайте будь-які спеції за смаком.
- Картоплю перетворюємо в пюре, додаємо м’ясо з овочами і дрібно посічену зелень, вимішуємо.
- Вбиваємо в масу яйце, перемішуємо.
- Формуємо котлети. Розтоплюємо масло і обсмажуємо котлети з двох сторін до рум’яності.
- Якщо боїтеся, що маса буде приставати, обваляйте котлети в борошні або сухарях.
- При подачі додаю гострі соуси, салати зі свіжих овочів або мариновані овочі, буде дуже смачно.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки